Over ons
4VDI is onderdeel van 4Consult B.V. 4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is onze mentaliteit. Dat is duidelijke taal. Wij richten ons op het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland. Continue zijn wij op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Dus: of het nu gaat om een stuk advisering op het IT vlak, de totale uitvoering en/of het beheer. Wij bieden alle diensten aan. Separaat of als totaalpakket. Het kan allemaal. De wensen en behoeften van onze klant staan altijd centraal.

4Consult heeft als aanbieder van ICT diensten inmiddels bewezen een betrouwbare partner te zijn als het gaat om totaaloplossingen voor bedrijven met gemiddeld 250 werkplekken. Maar wij bedienen ook de kleine zakelijke markt vanaf vijf werkplekken! Zoals aangegeven staat de klant bij ons centraal. Belangrijk voordeel voor klanten is dat 4Consult een totaalpakket aan kan bieden. Wij doen alles: van advies tot en met de uitvoering en beheer. Er wordt altijd eerst een inventarisatie gemaakt van de stand van zaken en de wensen. Daarna komen wij vrijblijvend met een voorstel.

4Consult kent vier specifieke takken van dienstverlening. Te weten: Beheer en Installatie, Hosting & Connectivity, het leveren van Hard- en Software en VoIP Telefonie.